Camping

Van april tot oktober bent u van harte welkom om bij ons te komen kamperen. 

Onze camping ligt tussen Broek in Waterland en Monnickendam aan het meer de Leek, midden in het natuurgebied van Waterland. We zijn geopend van april tot oktober. Het is niet verplicht te reserveren. Wel kunt u het beste van tevoren bellen met onze beheerder, zodat hij u kan ontvangen.

In het meer kunt u heerlijk zwemmen, kanoën of met een fluisterboot varen. We hebben een haventje met zwemsteigers. Speciaal voor bezoekers hebben we een kampeerveld aan het water (met steiger). Daarnaast hebben we twee natuurlijk ogende kampeervelden aan het uiterste einde van het terrein, tussen de velden en slootjes. U staat hier bijna letterlijk tussen de koeien en schapen. Beide velden hebben schaduwrijke plaatsen.

De camping heeft zeer eenvoudige faciliteiten. Zo is er geen kantine, geen kampwinkel, geen wi-fi en zijn er geen elektra-voorzieningen bij de kampeerplaatsen. Wel zijn er toilet- en doucheruimtes met koud- en warm stromend water, en is er een afwasplek met warm water. Bij slecht weer kunt u gebruik maken van De Koepel, een bolvormig, kunststof gebouw uit de jaren ’70.

Door de kleinschaligheid van het terrein en het soort ondergrond is er geen plaats voor caravans, en slechts beperkt plaats voor kleine campers. Informeer dus vooraf naar de mogelijkheden. De camping is ook geschikt voor groepen zoals zeilscholen of kanoverenigingen. Onze beheerder kan u meer vertellen over de mogelijkheden.